If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес видях едно симпатично момиче да се бори с аварирала 75-ца. Попитах дали мога да помогна с нещо, тя обаче каза че Венци щял да я оправя и аз спокоен си продължих напред ...
Никога не съм вярвал, че 2014 година ще видя такава комбинация - момиче шофьор на алфа 75
аз па преди 2 дена си карам по мл 3 и гледам една черна 147 едно пиче с черна косица с слънчеви очила нещо с 22 беше номера май се мъчи да направи обратен на едно кръстовище,и я пусках спрях колоната зад мене и се гледаме и и вдигнах палец нали укоражих я за алфата демек а тя направи неква отегчена физиономия и си завъртя главата не знам кво си помисли че я загледах нея ли че я свалям ли не знам.
аз па преди 2 дена си карам по мл 3 и гледам една черна 147 едно пиче с черна косица с слънчеви очила нещо с 22 беше номера май се мъчи да направи обратен на едно кръстовище,и я пусках спрях колоната зад мене и се гледаме и и вдигнах палец нали укоражих я за алфата демек а тя направи неква отегчена физиономия и си завъртя главата не знам кво си помисли че я загледах нея ли че я свалям ли не знам.
Може да не е фенка, а просто да са ѝ дали колата за добре свършена работа....
Днес видях едно симпатично момиче да се бори с аварирала 75-ца. Попитах дали мога да помогна с нещо, тя обаче каза че Венци щял да я оправя и аз спокоен си продължих напред ...
Никога не съм вярвал, че 2014 година ще видя такава комбинация - момиче шофьор на алфа 75
75_цъ,Венци...ако е тва дет мисля, Венци оправен.....
Как така аварирала 75ца ??? такова нещо няма как
ALFA ROMEO 75 2.0 ts
sigpic
Нещо което работи - не се пипа!
Спама тръгна ще ни четат! Ухо за теглене съм виждал отзад долу на легена за резервната гума ..... За отпред само съм чувал,че има.... но не съм го виждал
ALFA ROMEO 75 2.0 ts
sigpic
Нещо което работи - не се пипа!
Ха ха, а не забеляза ли че въпросната кола е и бебе-мобил?
Comment