Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от 156 Покажи съобщение
    Ама тва май не е истинско гта, само пакет. Че гта с 5 врати няма май ?
    и дизеу
    Alfa Romeo 147 "Selespeed"
    sigpic

Comment

• Днес видях едно симпатично момиче да се бори с аварирала 75-ца. Попитах дали мога да помогна с нещо, тя обаче каза че Венци щял да я оправя и аз спокоен си продължих напред ...
      Никога не съм вярвал, че 2014 година ще видя такава комбинация - момиче шофьор на алфа 75
      '05 166 V6
      '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

• На закъсали алфистки налиташ а ?

Comment

• аз па преди 2 дена си карам по мл 3 и гледам една черна 147 едно пиче с черна косица с слънчеви очила нещо с 22 беше номера май се мъчи да направи обратен на едно кръстовище,и я пусках спрях колоната зад мене и се гледаме и и вдигнах палец нали укоражих я за алфата демек а тя направи неква отегчена физиономия и си завъртя главата не знам кво си помисли че я загледах нея ли че я свалям ли не знам.

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
            аз па преди 2 дена си карам по мл 3 и гледам една черна 147 едно пиче с черна косица с слънчеви очила нещо с 22 беше номера май се мъчи да направи обратен на едно кръстовище,и я пусках спрях колоната зад мене и се гледаме и и вдигнах палец нали укоражих я за алфата демек а тя направи неква отегчена физиономия и си завъртя главата не знам кво си помисли че я загледах нея ли че я свалям ли не знам.
            Може да не е фенка, а просто да са ѝ дали колата за добре свършена работа....
            145, 1.6 boxer
            156, 2.4 JTD - ex
            Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Днес видях едно симпатично момиче да се бори с аварирала 75-ца. Попитах дали мога да помогна с нещо, тя обаче каза че Венци щял да я оправя и аз спокоен си продължих напред ...
              Никога не съм вярвал, че 2014 година ще видя такава комбинация - момиче шофьор на алфа 75
              75_цъ,Венци...ако е тва дет мисля, Венци оправен.....
              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Днес видях едно симпатично момиче да се бори с аварирала 75-ца. Попитах дали мога да помогна с нещо, тя обаче каза че Венци щял да я оправя и аз спокоен си продължих напред ...
                Как така аварирала 75ца ??? такова нещо няма как
                ALFA ROMEO 75 2.0 ts
                sigpic
                Нещо което работи - не се пипа!

Comment

• Първоначално публикувано от alfonso_90 Покажи съобщение
                  оти?

---------- Post added at 00:17 ---------- Previous post was at 00:01 ----------

Първоначално публикувано от alfonso_90 Покажи съобщение
                  Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                  Най-вероятно си видял на бат Бобо и колата и жената ?

демек ако е сгрешил го пцуиш с кеф...
                  Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                  Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                  Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                  Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Оти,оти са корави машини... за годините си !! Аварират само като се разпилее нещо по земята. До сервиза винаги на собствен ход е стигала
                    ALFA ROMEO 75 2.0 ts
                    sigpic

Comment

• снимай ушите за теглене

Comment

• Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                        снимай ушите за теглене
                        Спама тръгна ще ни четат! Ухо за теглене съм виждал отзад долу на легена за резервната гума ..... За отпред само съм чувал,че има.... но не съм го виждал
                        ALFA ROMEO 75 2.0 ts
                        sigpic

Comment

• Евала !

Comment

Ха ха, а не забеляза ли че въпросната кола е и бебе-мобил?
                            Alfa Romeo 75 24V

Comment

• Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                              На закъсали алфистки налиташ а ?
                              А не и на такива със 75-ци, че там работите не са случайни ... виж на някоя аварирала 145-ца 1.4 по- бих се пробвал
                              Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
                              Ха ха, а не забеляза ли че въпросната кола е и бебе-мобил?
                              Не ми стигна погледа до купето - само до моторния отсек и багажника
                              '05 166 V6
                              '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                                Сигурен бях, че е форумна. Поздравления, чудесно изглежда ГТ-то.
                                Форумна е, нищо че нямам лепенки по колата. Благодаря ти много за мнението
                                ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

Working...
                                X